Lets be friends

Informatii

Ce este GEVEY ?

Gevey este un adaptor sim care va permite decodarea telefonului dvs.

Telefonul meu este in blacklist, pot folosii GEVEY ?

Da vei putea sa folosesti GEVEY chiar daca telefonul este blacklist. In schimb nu vei putea folosii telefonul in tara in care este blacklist. ex: Telefon codat in Orange UK blacklisted, asta inseamna ca nu vei putea folosii telefonul in UK.

Cum instalez GEVEY ?

Cipul GEVEY trebuie potrivit in suportul SIM al iPhone-ului. Peste acesta va fi asezata cartela SIM si impreuna vor fi introduse in iPhone.

Cum functioneaza GEVEY ?

Principiul ce functioneare al gevey-ului pentru iPhone 4S si iPhone5 / iPhone 5C / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 6S / iPhone 6S Plus / iPhone SE / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / iPhone 8 / iPhone X este acelasi si anume transmite telefonul dvs. cum ca ar fi in reteaua in care acesta este codat. Ex: Aveti un telefon codat in Orange Franta si un sim de la Vodafone Romania, cand introduceti Gevey impreuna cu cartela Vodafone telefonul va vedea ca dvs aveti defapt o cartela de Orange Franta in telefon, astfel telefonul nu va intra in "activare necesara" si va intra in semnal.

Adaptorul GEVEY permite folosirea 4G, 3G sau EDGE?

Evident si bineinteles ca da. 

GEVEY este compatibil cu toate retele din Romania si strainatate ?

Da, GEVEY este compatibil cu toate retelele GSM din Romania cat si din strainatate.

Telefonul meu nu este activat si nu am cartela operatorului ce ii de facut ?

Nimic mai simplu, adaptoarele gevey spre deosebire de alte adaptoare ( nu am sa le enumar nu vreau sa le fac antireclama ) face si activarea telefonului deoarece nu trebuie facuta nici o operatiune de editare a codurilor IMSI este simplu PLUG & PLAY.

Unlock-ul cu GEVEY este stabil ?

Bineinteles, Gevey neafectand semnalul telefonului, rolul Gevey-ului este doar acela de a simula operatorul orginal

Trebuie pastrat adaptorul GEVEY in telefon ?

Bineinteles.

Daca sting si repornesc telefonul trebuie facuta o alta operatiune ?

Dupa cum spuneam Gevey este PLUG & PLAY se introduce in telefon si nu trebuie facuta nici o setare suplimentara. Deci in cazul in care stingeti si reporniti telefonul nu trebuie facuta nici o alta operatiune decat sa asteptati semnalul.

Exista incompatibilitati intre adaptorul GEVEY si sistemul iOS sau aplicatiile instalate?

Nu.